domingo, 23 de octubre de 2011

Artículo en la FCM 23/10/2011



Killian Moreno revalida el títol d´Escuters a la Copa de Minivelocitat

Aquest diumenge s´ha celebrat al karting d´Empuriabrava la cinquena prova de la Copa Catalana de Minivelocitat que ha decidit el títol de la categoria Escuters a favor de Killian Moreno, que ja va ser el campió de la passada temporada. Moreno es va imposar a les dues mànigues, quedant per davant d´Arnau Pons i Josep Maria Viñales.

A la categoria Senior, també es van repetir els tres primers classificats a les dues curses, amb victòria d´Alberto Gómez, seguit de Jordi Puerta i Fernando Maceira. Entre els pilots alevins, que aquest cop ha presentat una baixa inscripció, el balear Marcos Ruda ha obtingut amb claredat la seva quarta victòria de la temporada, en la que ha guanyat totes les mànigues en les que ha participat, per davant de Raul Navarro.

Alex Mabres, amb una segona i una primera posició, s´ha imposat a la categoria Fun-Motard, amb Marc Font al segon lloc del podi i Héctor Simon, al tercer, mentre que finalment, David Maza ha estat el primer classificat a les dues mànigues de Pit-bikes.

La sisena i darrera cursa de la Copa de Minivelocitat se celebrarà al circuit de L´Escala el 13 de novembre. 

15/05/2011
La Copa Catalana de Minivelocitat ja coneix els primers guanyadors
El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, dia 15 de maig, la primera prova de la Copa Catalana de Minivelocitat. Hi han participat 38 pilots i la jornada s’ha vist acompanyada del bon temps i la presència del sol durant tot el matí. Hi ha hagut un total de vuit curses, dues mànigues per cada categoria: escúters, sènior, aleví i Fun Motard / MiniGP.

ALEVÍ
La cursa, amb vuit pilots, ha tingut un dominador clar: el mallorquí Marcos Ruda. El pilot del MC Balear, amb només sis anys, s’ha imposat de forma contundent a altres pilots més grans que ell, amb un pilotatge molt fi i una posada a punt de la moto molt acurada.
En les dues curses, Ruda ha tret 31 i 44 segons al seu més immediat perseguidor, Raül Navarro (MC DU-DUX). En tercer lloc s’ha classificat Pau Ezquerra, també d’MC DU-DUX, a una volta del vencedor.

SÈNIOR
Aquesta categoria ha comptat amb la participació de 14 pilots (vuit del sènior A i sis del sènior B). El gran dominador de la primera cursa, Simon Guarino, ha caigut a l’última volta i no ha pogut puntuar. El pilot del MC Esplugues s’ha refet a la segona màniga i l’ha guanyat amb autoritat. Finalment, ha quedat classificat en quart lloc.
Els perseguidors de Guarino han aprofitat el seu accident i Jordi Puerta (MC Manresa), amb dos segons llocs, s’ha imposat a la classificació final. En segon lloc s’ha classificat Francisco José Tejada, que ha vençut a la primera màniga.

ESCÚTERS
El gran dominador d’aquesta categoria en la que han participat sis pilots ha estat Kilian Moreno, que s’ha imposat amb claredat a les dues mànigues. El pilot ha tret gairebé mig minut al segon classificat en cada una de les dues curses.
Per darrera de Moreno s’han situat els germans Pons, dos pilots de l’Escuderia Osona. L’Arnau ha aconseguit el segon lloc a la classificació final, amb un segon i un tercer lloc a les mànigues respectives; i el Xavier ha quedat tercer, amb un segon i un cinquè lloc.

FUN MOTARD / MINI GP
Aquesta categoria ha tingut la presència de 10 pilots. El guanyador ha estat Marc Llensa, de l’Escuderia Cop de Gas, que s’ha imposat a les dues curses amb molt avantatge sobre el segon classificat, que ha estat el seu company d’escuderia Sergi Casademon, amb un segon i un tercer lloc. Finalment, en tercera posició ha quedat Aleix Mabres, de l’Escuderia Osona, amb un cinquè i un segon lloc.