domingo, 3 de junio de 2012

Artículo publicado en la web de la FCM (3/6/2012)



Victòria de Maverick Viñales i podis per Pedrosa i Márquez al GP de Catalunya

Moto3: Imparable Viñales
Maverick Viñales va controlar en tot moment la cursa de Moto3, al sortir des de la pole y situar-se molt aviat al capdavant de la prova, distanciant-se volta a volta de tots els seus rivals. Amb Viñales rodant amb comoditat, la màxima atenció ha estat centrada en la lluita per les altres dues places del podi, amb un grup de nou pilots que anava variant les seves posicions i entre els que es trobaven els catalans Alex Marquez i Alex Rins, encara que aquest últim va patir una caiguda i no va poder acabar la cursa.
Finalment, en una darrera volta d’infart i després que Maverick Viñales entrés amb el cos alçat i braços enlaire com a guanyador, la lluita pel segon lloc se l’emportava el líder del Mundial Sandro Cortese, mentre el portuguès Miguel Oliveira era tercer, amb l’actual líder del CEV, Alex Márquez entrant a la sisena posició després d’efectuar una molt bona cursa.
Viñales va aprofitar la victòria per fer un homenatge a Jordi Puerta, campió català de Minivelocitat que va morir aquest mateix any en un accident de bicicleta. Maverick va donar la volta de celebració amb una gran bandera amb la imatge i el nom del malaurat pilot català.

No hay comentarios:

Publicar un comentario